Eierverpakking: onze kernactiviteit

Eipack biedt op maat gemaakte oplossingen voor iedereen!

Meer dan 100 jaar geschiedenis

verleden & heden

Eipack is opgericht door Henk van Hamersveld, die van jongs af aan betrokken is geweest bij het verpakken en vermarkten van eieren. Zijn grootvader startte de eierhandel - die hij later van zijn vader heeft over genomen - net na 1900. Henk zag de toenemende vraag naar rechtstreekse huisverkoop bij pluimveehouders en besloot in te spelen op de groeiende behoefte aan een verpakkingsleverancier met een compleet assortiment voor alle soorten duurzame en op maat gemaakte eierverpakkingen, van kippeneieren en kwarteleieren tot chocoladeeieren aan toe. Sinds 2022 wordt Henk bijgestaan door Jarrin Snetselaar, die al van jongs af aan actief is in de pluimveesector en altijd bruist van nieuwe ideeën. Samen vormen zij het directieteam van Eipack.

"U centraal stellen en ontzorgen waar nodig is de sleutel van het succes van ons bedrijf." - Henk van Hamersveld, oprichter Eipack

Heden & toekomst

Verandering is de enige constante

In recente jaren hebben we met trots onze bedrijfsvoering weten te diversifiëren en uit te breiden, waardoor we onze diensten nu aanbieden in een groeiend aantal Europese markten waaronder Duitsland, België, Frankrijk, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. Naarmate de vraag naar duurzame materialen toeneemt, met een specifieke interesse in biobased en volledig recyclebare verpakkingen, hebben wij onze verantwoordelijkheid genomen om onze productlijn daarop af te stemmen. Wij geloven er sterk in dat het cruciaal is om tegemoet te komen aan deze veranderende behoeften en zijn dan ook verheugd om deze duurzame producten aan ons assortiment toe te voegen.

"Wij geloven erin dat er voor elk bedrijf volop kansen zijn om zich te onderscheiden met hun verpakkingen - er is voor elk wat wils." - Jarrin Snetselaar

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij Eipack is de verpakking voor eieren onze kernactiviteit. Of u nu een grootverbruiker of kleinverbruiker bent, wij bedienen u graag met onze hoogwaardige eierverpakkingen. Voor meer informatie, persoonlijke kennismaking of om te bestellen, kunt u ons bellen op +31 (0)342-420505 of een e-mail sturen naar info@eipack.nl.

Ons team staat voor u klaar!

Contact